![](https://www.radiopolis.gr/wp-content/uploads/2015/03/Vasiliki-770x745.jpg)
Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Η κρίσιμη φάση του chair challenge έφτασε! Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «X Factor» με την πιο απαιτητική δοκιμασία σήμερα, Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 22:00 στο MEGA.
Η Μαρίζα Ρίζου καλείται πρώτη από τους κριτές να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας της και να ξεχωρίσει τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση των lives του X Factor.
Η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου αποτελείται από τους: Σωκράτη Χάρη, Εβελίνα Κατσιάκου, Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Ηρόδοτο Μιλτιάδους, Τόλη Παπαδόπουλο, Άρτεμιδα Κυριακοπούλου, Ναταλία Κόρβινγκτον, Case Zero και Εποχές.
Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσει η Μαρίζα Ρίζου είναι πολλά. Ποιους διαγωνιζόμενους θα επιλέξει για να πορευτεί στα lives του «X Factor»;
Το chair challenge παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου με την αμεσότητα και το χιούμορ του, που κέρδισαν τις εντυπώσεις στη φάση του bootcamp.
Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.
Οι 10 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το chair challenge ξεκινά στο «X Factor»!
Written by: admin
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
1
Άννα Βίσση
2
Νίκος Οικονομόπουλος
3
Χρήστος Μάστορας
4
Γιώργος Σαμπάνης
5
Apon