
Radio Polis Playlist
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες non stop διαμορφώνουν το soundtrack της βραδιάς μέχρι να ξημερώσει μια νέα μέρα στη πόλη και στο ραδιόφωνό σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Συνεχίζονται τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν στη Μεθώνη. Δόθηκαν μάλιστα, στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το Κάστρο, όπου γυρίστηκαν κάποιες από τις σκηνές. Τα γυρίσματα στο Κάστρο ήταν προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν σήμερα, όμως οι άνεμοι που έπνεαν στο μέρος, δεν το επέτρεψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr.
Ωστόσο, κάποια γυρίσματα έγιναν και σε έναν ελαιώνα στο Καινούριο Χωριό.
Άλλωστε, πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο τόσο σήμερα, όσο και χθες, προκειμένου να δει από κοντά το εντυπωσιακό καστ και τα σκηνικά της παραγωγής. Δεκάδες ήταν τα άτομα που ήρθαν από διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, για να συμμετάσχουν στην ταινία είτε ως κομπάρσοι, είτε ως μέλη του συνεργείου. Το Πνευματικό Κέντρο της Μεθώνης, καθώς και τα καταστήματα εστίασης, που βρίσκονται εκτός λειτουργίας αυτό το διάστημα, χρησιμοποιήθηκαν ως χώροι αναμονής για τους κομπάρσους.
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η βραβευμένη ομάδα Νορβηγών κωπηλατών «Draken Harald Hårfagre». Μέλη της ομάδας βρίσκονται εδώ και μέρες στη Μεσσηνία, καθώς θα υποδυθούν το πλήρωμα της ξύλινης πεντηκόντορου, όντας ειδικά εκπαιδευμένοι.
Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο συνολικός προϋπολογισμός της ταινίας που ανέρχεται σε 250 εκατ. δολάρια σίγουρα θα ξεπεραστεί, ενώ το οικονομικό αποτύπωμα της «Οδύσσειας» στη Μεθώνη αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.
Η παραγωγή θα συνεχιστεί στην περιοχή της Βοϊδοκοιλιάς και στην Σπηλιά του Νέστορα, όπου θα πραγματοποιηθούν οι σκηνές με τον Κύκλωπα Πολύφημο. Η σπηλιά, με την ιδιαίτερη γεωμορφολογία της και την έντονη μυθολογική της αξία, θα προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για μία από τις πιο δραματικές σκηνές της ταινίας. Μάλιστα για τις ανάγκες των γυρισμάτων κατασκευάζεται ένα προσωρινό μηχανικό ανθρωπόμορφο ομοίωμα ύψους έξι μέτρων. Ταυτόχρονα θα ληφθούν αυστηρά μέτρα προστασίας, με ειδικά γεωυφάσματα και στρώσεις άμμου ώστε να μην προκληθεί καμία φθορά στον φυσικό χώρο.
Παράλληλα, η εντυπωσιακή παραλία Βοϊδοκοιλιά, με τα χρυσά της αμμόλοφα και τα κρυστάλλινα νερά, θα δώσει μια ονειρική ατμόσφαιρα στην κινηματογραφική αφήγηση. Στις 21 Μαρτίου η παραλία Αλμυρόλακκας θα μετατραπεί σε σκηνικό ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού, κατασκευασμένο με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, διασφαλίζοντας την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Στα νυχτερινά γυρίσματα της ημέρας αυτής θα χρησιμοποιηθούν ειδικά εφέ φωτιάς, υπό την καθοδήγηση και επιτήρηση εξειδικευμένων πυροτεχνουργών.
Δείτε κι άλλες φωτογραφίες
Πηγή: protothema.gr
Written by: admin
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες non stop διαμορφώνουν το soundtrack της βραδιάς μέχρι να ξημερώσει μια νέα μέρα στη πόλη και στο ραδιόφωνό σου.
close00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
1
Δέσποινα Βανδή
2
Χρήστος Μάστορας
3
Άννα Βίσση
4
Γιώργος Σαμπάνης
5
Ελένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας