
Βασίλης Βάιλας
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Μια νέα αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μυριέλλας Κουρεντή έφερε στο φως η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον John, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό.
Όταν λοιπόν βρέθηκε στις Σέρρες για την παράσταση, γνώρισε έναν δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.
Οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές ενώ με τον John η δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ αλλά συνεχίζουν να είναι συνεργάτες και να τρέφουν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.
Πηγή: tlife.gr
Written by: admin
Μεσημεριάζει και ο Πόλις σου ταιριάζει. Πολύ μουσική, λιγότερο μπλα-μπλα με νόημα όμως να ο λόγος για να χαμογελάς τα μεσημέρια σου.
close18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
09:00 - 12:00
12:00 - 15:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
3
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
4
play_arrowΑναστασία
5
play_arrowΆννα Βίσση