Life

H Kylie Minogue στην Αίγινα: Ξετρελάθηκε με τα φιστίκια και την ομορφιά του νησιού

today20 Μαρτίου 2025

Background
share close

Στην Ελλάδα βρέθηκε η Κάιλι Μινόγκ, πραγματοποιώντας την Τετάρτη 19 Μαρτίου ένα ταξίδι στην Αίγινα. Όπως έγινε γνωστό μέσα από στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ακτοπλοϊκή εταιρεία Saronic Ferries στο Facebook, η Αυστραλή σούπερ σταρ φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μαζί με μέλη του πληρώματός της.

Σύμφωνα με το Saronicmagazine.gr, η Μινόγκ εθεάθη να απολαμβάνει το ποτό της στην παραλία της Αίγινας, συνοδευόμενη από μια μεγάλη παρέα φίλων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 56χρονη τραγουδίστρια ενδιαφέρεται – ή τουλάχιστον την προσεγγίζουν – για την αγορά ενός ξενοδοχείου στο νησί. Πρόκειται για μία ξενοδοχειακή μονάδα, που κατά καιρούς έχει προσελκύσει διάφορους επενδυτές, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία.

Η Saronic Ferries έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε με την τραγουδίστρια και τα μέλη του πληρώματός της: «”Θα έπρεπε να είμαστε τόσο τυχεροί”… που έχουμε την Κάιλι να ταξιδεύει μαζί μας! Στο πλοίο με τη μία και μοναδική Κάιλι Μινόγκ».

Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα φιλική και προσιτή με όλους και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον κόσμο που την πλησίασε, όταν την αναγνώρισε. Είναι γνωστό πως η Μινόγκ αγαπάει την Ελλάδα και όταν βρίσκει χρόνο την επισκέπτεται. Το περασμένο καλοκαίρι, είχε επισκεφτεί τη Μύκονο, ενώ παρευρέθηκε και στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, όπου φωτογραφήθηκε με τον Λίαμ Χέμσγουορθ και τον Τζο Τζόνας.

Ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει πως η Kylie Minogue έβγαλε φωτογραφίες με αρκετούς θαυμαστές της και μέσα στις 9 ώρες που έμεινε στο νησί, επισκέφθηκε τον ναό της Αφαίας, έφαγε ψάρι στην Πέρδικα, πήγε στην Παλαιοχώρα για να δει τον αρχαίο Ελαιώνα και αφού σάρωσε όλο το νησί, αγόρασε και φυστίκια Αιγίνης τα οποία λάτρεψε.

Πηγή: protothema.gr, Φωτογραφία αρχείου NDP

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102