
Βασιλική Παπανώτα
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
closeListeners:
Top listeners:
Radiopolis Player ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
Για το νέο της τραγούδι «Το σ’αγαπώ» και την πορεία της στη μουσική σκηνή μίλησε στο MEGA STAR η Χριστίνα Σάλτη.
«”Το σ’αγαπώ που είναι ακριβό” συνδυάζει το ανατολίτικο με το δυτικό, συνδέει το Λονδίνο με την Κωνσταντινούπολη» σημείωσε η Χριστίνα Σάλτη, υπογραμμίζοντας ότι το είχε κάνει demo περίπου 5-6 χρόνια, αλλά τώρα πήρε απόφαση η εταιρεία να το βγάλει.
«Είναι πολύ ιδιαίτερο τραγούδι και ήθελα και γω να βγάλω κάτι που να μην θυμίζει κάτι άλλο που μπορεί να έχω κάνει ή να κυκλοφορεί. Αυτή ήταν η πρόκληση για να το κάνω» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, μίλησε για την παρουσία της στο reality «Dream Show», που όπως σημείωσε δεν την βοήθησε στην καριέρα της, ενώ απάντησε και στις… καυτές ερωτήσεις του Αντώνη Δημητριάδη.
Συντάχθηκε από: admin
Καλημέρα με φρου-φρου και αρώματα. Το πρωινό σου ομορφαίνει με τα πιο happy news και η διάθεση σου γίνετε καλύτερη με αγαπημένες μουσικές για να αντέξεις την υπόλοιπη μέρα.
close12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
18:00 - 21:00
21:00 - 00:00
00:00 - 07:00
07:00 - 09:00
1
play_arrowΕλένη Φουρέιρα & Χρήστος Μάστορας
2
play_arrowΆννα Βίσση
3
play_arrowΚωνσταντίνος Αργυρός
4
play_arrowΓιώργος Σαμπάνης
5
play_arrowΓιώργος Κακοσαίος