Διαγωνισμοί

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

today13 Ιουνίου 2016

Background
share close
Το Ράδιο Πόλις 99,4 δίνει την ευκαιρία σε 5 ακροατές του ραδιοφώνου να κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 14 Ιουνίου στο κηποθέατρο Αλκαζάρ με τον Κωστή Μαραβέγια .
 
Εδώ, στο κάτω μέρος της σελίδας, με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, SHARE και μετά COMMENT (γράψε ένα σχόλιο) για να μπεις στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι. Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους την ίδια στιγμή για να ξέρουν ότι κέρδισαν. Για αυτό να μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το inbox από το προφίλ σας.
 
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Κωστής Μαραβέγιας live στη Λάρισα – ΑΝΑΒΆΛΛΕΤΑΙ
Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για απόψε Τρίτη 14 Ιουνίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στο κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα ματαιώνεται λόγω πρόβλεψης για έκτακτα καιρικά φαινόμενα και έντονες βροχοπτώσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή και ασφαλή εκτέλεση της εκδήλωσης.
Νέα διαθέσιμη ημερομηνία για την εκδήλωση στον ίδιο χώρο είναι η Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ισχύουν τα ίδια εισιτήρια. Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν τα εισιτήρια τους, παρακαλούμε όπως τα επιστρέψουν στα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκαν.
Λυπούμαστε και εμείς για την έκβαση αυτή και ελπίζουμε να σας δούμε όλους στη μεγάλη συναυλία αρχές Σεπτεμβρίου, μετά από ένα όμορφο ελληνικό καλοκαίρι.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
 
 
 

Written by: admin

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%