Διαγωνισμοί

ΕΛΗΞΕ | ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΙ 100 ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ CIRCO AQUATICO

today1 Ιουνίου 2016

Background
share close
ΕΛΗΞΕ. Το Ράδιο Πόλις 99,4 στέλνει 100 τυχερούς στην πρεμιέρα από το Circo Aquatico την Πέμπτη 2 Ιουνίου.
 
Οι 100 πρώτοι και τυχεροί μπορούν να πάνε σε όποια από τις 2 πρώτες παραστάσεις (στις 19:00 ή στις 21:15) επιθυμούν.
 
Προσέξτε τι πρέπει να κάνετε για να είναι το ονοματεπώνυμο σας στην Guest list του Πόλις στια ταμεία από το Circo Aquatico την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

 
Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο),SHARE (κοινοποίηση). Μόλις τι κάνεις πήγαινε αμέσως στην σελίδα του Πόλις στο facebook (https://www.facebook.com/radiopolis) και στείλε σε προσωπικό μήνυμα το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό του κινητού σου.
 
Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο αφού οι 100 πρώτοι κερδίζουν αμέσως χωρίς κλήρωση. Ο διαγωνισμός σταματάει μόλις συμπληρωθούν 100 συμμετοχές κάτι που μπορείτε να το παρακολουθείτε και εσείς.
 
Οι προκλήσεις είναι μονές και είναι μόνο για την πρώτη μέρα (Πέμπτη 2 Ιουνίου) από το Circo Aquatico και για όποια από τις 2 πρώτες παραστάσεις (στις 19:00 ή στις 21:15) επιθυμείτε. Απλά όσοι κερδίζετε πηγαίνετε στην σκεπαστή αγορά Νεάπολης λέτε το ονοματεπώνυμο σας μαζί με Πόλις στο εκδοτήριο εισιτηρίων και μπαίνετε μέσα δωρεάν. Αν έχετε απορίες τηλεφωνήστε στο 2410 282278.
 
Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο),SHARE (κοινοποίηση). Μόλις τι κάνεις πήγαινε αμέσως στην σελίδα του Πόλις στο facebook (https://www.facebook.com/radiopolis) και στείλε σε προσωπικό μήνυμα το ονοματεπώνυμο σου και τον αριθμό του κινητού σου.
 
Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο αφού οι 100 πρώτοι κερδίζουν αμέσως χωρίς κλήρωση. Ο διαγωνισμός σταματάει μόλις συμπληρωθούν 100 συμμετοχές κάτι που μπορείτε να το παρακολουθείτε και εσείς.
 
ΕΛΗΞΕ 

Written by: admin

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%