Events

BANG LA DECKS | SUITE 33 | 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

today23 Οκτωβρίου 2015

Background
share close
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το Ράδιο Πόλις 99,4 προτείνει και υποστηρίζει ένα ultimate warehouse rave party με all around edm μουσική από τους Bang La Decks στο Suite 33!!!.
 
Οι Bang La Decks κατά κοινή ομολογία είναι το #1 production duo της Ελλάδας , έχοντας ήδη 3 singles που έχουν κατακτήσει την κορυφή των ελληνικών charts και όχι μόνο !
Το “Kuedon”  ήταν μόνο η αρχή για ό,τι θα ακολουθούσε, που όχι μόνο κατέκτησε τα charts και όλα τα club της Ελλάδας αλλά έγινε και re-released απο τον μουσικό κολοσσό Ultra Records .
Το επόμενο τους single “Utopia” έχει λάβει support απο dj’s τιτάνες όπως AVICII και Afrojack που το συμπεριλαμβάνουν στα σετ τους και σαν να μην έφτανε αυτό το κομμάτι αποτελεί μέρος του soundtrack για το FIFA 2015 .
Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψαν με άλλο ένα hit, το “Zouka” και τον Μάρτιο του 2015 κυκλοφόρησαν το “Aide” που μας ξεσήκωσε στα dancefloors.
 
Τα σετ τους διακρίνονται απο φαντασία και ενέργεια καθώς mixάρουν απο rnb και trap ως electro house και tribal και θα τους χορέψουμε αυτή την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στο Suite 33 με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4
 
{jamedia src=”https://www.youtube.com/watch?v=us_Q4zpdqww” type=”video” mtype=”youtube”}
 
{jamedia src=”https://www.youtube.com/watch?v=zSGFiE2aWFA” type=”video” mtype=”youtube”}
 
{jamedia src=”https://www.youtube.com/watch?v=Y29-y-I19OA” type=”video” mtype=”youtube”}
 
{jamedia src=”https://www.youtube.com/watch?v=KOwxb9s9GjY” type=”video” mtype=”youtube”}
 
 
 
 

Written by: admin

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%