City Stories

Το πρόγραμμα του WordCamp Larissa 2024 μόλις ανακοινώθηκε

today25 Οκτωβρίου 2024

Background
share close

Το πρόγραμμα του WordCamp Larissa 2024 μόλις ανακοινώθηκε και είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες ομιλίες αλλά και workshops. Στις 9 Νοεμβρίου, 13 ομιλητές θα ανέβουν στις δύο σκηνές του Πάρκου Καινοτομίας JOIST για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα γύρω από το development, το design, το marketing και όχι μόνο.

Στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, να αποκτήσετε το εισιτήριό σας και να δηλώσετε ενδιαφέρον για τα workshops. Αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπεται και ειδική έκπτωση για φοιτητές και ανέργους.

Η δεύτερη μέρα του συνεδρίου (10/11) θα είναι αφιερωμένη στη συνεισφορά. H Contributor Day αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βοηθήσετε με τον τρόπο σας να εμπλουτιστεί και να βελτιωθεί το WordPress, διορθώνοντας σφάλματα, μεταφράζοντας κ.ο.κ.

Το WordCamp Larissa 2024, διοργανώνεται εθελοντικά από την ελληνική κοινότητα του WordPress και είναι το μοναδικό WordCamp που πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα, ενώ έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας.

Είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας. Από επαγγελματίες προγραμματιστές και σχεδιαστές, έως επιχειρηματίες, bloggers και φοιτητές, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους ομιλητές, να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα πρακτικά εργαστήρια και να δικτυωθούν με ανθρώπους από την τοπική και την ευρύτερη κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://larissa.wordcamp.org/2024/

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%