Νέες Κυκλοφορίες

Ήβη Αδάμου – «Λόγια» | Νέο Τραγούδι & Music Video

today25 Οκτωβρίου 2024

Background
share close

Η Ήβη Αδάμου επανέρχεται δυναμικά με ακόμα ένα τραγούδι που θα γίνει επιτυχία και λέει τα πιο ξεσηκωτικά «Λόγια», που κυκλοφορούν μαζί με music video από την Panik Records.

Το «Λόγια» είναι ένα uptempo τσιφτετέλι με μοντέρνα ενορχήστρωση και catchy στίχο και κυκλοφορεί μετά τη σαρωτική επιτυχία «Είπες», που έγινε διπλά πλατινένια με πάνω από 25 εκατομμύρια streaming points, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay κι έγινε super viral στα social media. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Μιχάλης (ΜΕΘ) Κουινέλης, ενώ την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το «Λόγια» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και artistic music video, με την Ήβη Αδάμου να κεντρίζει τα βλέμματα. Τη σκηνοθεσία έκανε η Ολίβια Κωνσταντίνα Φιλίππου.

Εκτός από το νέο τραγούδι της, η Ήβη Αδάμου, που χαράζει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη διαδρομή στην ελληνική μουσική για περισσότερα από 10 χρόνια, «μαγεύει» το κοινό και με τις live εμφανίσεις της δίπλα στον Πέτρο Ιακωβίδη, στο «VogClub» της Αθήνας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%