Μουσικά Νέα

The Voice: Η τρανς εγγονή της Δούκισσας, η Τραϊάνα Ανανία και οι υπόλοιπες εμφανίσεις – Δείτε βίντεο

today20 Οκτωβρίου 2024

Background
share close

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice στον ΣΚΑΙ.

Στη σκηνή του μουσικού σόου ανέβηκε ένα γνώριμο πρόσωπο, τόσο για τους κριτές όσο και για τους τηλεθεατές, αφήνοντάς τους άφωνους με την εμφάνισή της.

Ο λόγος για την Τραϊάνα Ανανία, η οποία εξομολογήθηκε πως αποφάσισε να αφήσει πίσω το παρελθόν μου!

«Είμαι εδώ γιατί μέσα σε αυτό το καλοκαίρι που πήρα απόσταση από την πόλη, πήγα σε ένα πολύ ήσυχο μέρος και δούλεψα πολλά πράγματα μέσα μου, αποφάσισα να αφήσω το παρελθόν μου. Ό,τι με έχει πληγώσει και όπου είχα καθηλωθεί, να φύγω από εκεί και να μην ξανασκεφτώ τίποτα από όλα αυτά. Είτε αυτά αφορούν τη δουλειά είτε προσωπικά μου ζητήματα που έχω πληγωθεί και τα λοιπά», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Η ίδια ερμήνευσε το τραγούδι «Σεντόνια» της Άννας Βίσση προσπαθώντας να κερδίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice. Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού, η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί, με αποτέλεσμα να πάρει αυτόματα την Τραϊάνα Ανανία στην ομάδα της.

“Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer” δήλωσε η Αngel στο The Voice.

Μάγεψε τους coaches του The Voice η 18χρονη Angel, η οποία είναι η εγγονή της Δούκισσας.

«Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισα να αναζητώ τον εαυτό μου και γράφτηκα σε μια σχολή χορού. Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όταν βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα. Είχα πολλή στήριξη από την οικογένειά μου και μου είπανε μην το παρατήσεις.

Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει: συγγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω… Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες επάνω στη σκηνή και σαν μικρό αγοράκι ήθελα να τις μοιάσω κι έβαζα τα τακούνια μου. Πιστεύω ότι είμαι καλή performer» είπε στο εισαγωγικό βίντεο η Angel.

«Η γιαγιά της Angel είναι η Δούκισσα» αποκάλυψε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη και στη συνέχεια τη διεκδίκησαν η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης, που είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις – Δείτε βίντεο

Πως διαμορφώνονται οι ομάδες των coaches

The Voice of Greece | Trailer | 20/10/2024

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%