Μουσικά Νέα

Evangelia x Marseaux – Αλήθεια | Πρώτη μετάδοση από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

today15 Οκτωβρίου 2024

Background
share close

Evangelia feat. Marseaux: Ενέργεια, ρυθμός και έκρηξη με το νέο dance hit τους “Alitheia?!”

Χορεύουμε στον ρυθμό του νέου σαρωτικού τους smash hit

Η Evangelia συναντά τη Marseaux και το αποτέλεσμα εκρηκτικό! Οι δύο ταλαντούχες performers αποφάσισαν να μπουν μαζί στο στούντιο, άνοιξαν το μικρόφωνο και δημιούργησαν το εθιστικό “Alitheia?!”.

Οι νεαρές ερμηνεύτριες αποτελούν δύο από τα πιο hot ονόματα της pop σκηνής με την καθεμία να υπηρετεί το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Μάλιστα, τόσο η Evangelia όσο και η Marseaux μετρούν χιλιάδες ακολούθους και fans στα social media κάνοντάς τες από τις πιο αγαπημένες performers της Gen Z γενιάς και όχι μόνο!

Το καινούριο single τους “Alitheia?!” είναι ένα ταξίδι που ξεκινά από τον πρώτο κιόλας ήχο και παρασύρει τον ακροατή σε έναν χορευτικό ίλιγγο.

Ο ρυθμός του “Alitheia?!” είναι γεμάτος ενέργεια ενώ αναμένεται να γίνει ένα από τα πιο viral hits, όπως άλλωστε φανερώνουν και οι πρώτες αντιδράσεις των fans τους στους προσωπικούς λογαριασμούς των δύο ερμηνευτριών σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στίχοι και μουσική υπογράφουν η ίδια η Evangelia, οι Jay Stolar και Solmeister, που συνεργάστηκαν μάλιστα και για το Eurovision hit  της Μαρίνας Σάτι “ZARI”, ο αγαπημένος του κοινού  Mente Fuerte και ο Jordan Palmer.

Το “Alitheia?!” κυκλοφορεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, και αποτελεί μια μουσική έκρηξη που πυροδοτεί κάθε χορευτική διάθεση. Αλήθεια!

Plus: Η Evangelia και η Marseaux έχουν ετοιμάσει επίσης ένα μοναδικό videoclip, με το κοινό να ανυπομονεί ήδη. Stay tuned!

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%