People

Γιάννης Πλούταρχος: Εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε σε stalker που τον παρενοχλούσε χρόνια σπίτι του

today8 Οκτωβρίου 2024

Background
share close

Εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε ο Γιάννης Πλούταρχος σε stalker που τον παρενοχλούσε χρόνια σπίτι του, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day του ALPHA. Σε ζωντανή σύνδεση επίσης, εμφανίστηκε και η δικηγόρος της κατηγορούμενης, σήμερα Τρίτη 8/10.

Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Πλούταρχο και την stalker

«Και η γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου έκανε μήνυση. Τα έντονα περιστατικά έγιναν το 2021», ειπώθηκε στο πλατό της εκπομπής από δημοσιογράφο του σταθμού.

«Αυτή ήθελε να μιλήσει μαζί του. Να τον δει! Η ίδια χαρακτηρίζει ότι όλες οι κινήσεις ήταν λάθος. Έχει μετανιώσει πάρα πολύ και θα ζητήσει συγγνώμη. Δεν είναι μια επικίνδυνη γυναίκα. Δεν πήγαινε τρία χρόνια στο σπίτι. Χτύπησε μια φορά το κουδούνι να αφήσει ένα κουτί με κάποια προσωπικά που ήθελε να αφήσει. Για πέντε συγκεκριμένες ημέρες κατηγορείται. Θέλει να δικαστεί. Θέλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Να εξηγήσει τους σκοπούς της. Δεν ήθελε να φοβερίσει κανέναν. Φοβήθηκε και την έκθεση που έχει πάρει το θέμα. Ο μηνυτής γνωρίζει την στάση μας. Για μεγάλο διάστημα δεν λαμβάναμε απάντηση» δήλωσε η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση.

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%