Life

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Πατέρας θα γίνει ο νικητής του GNTM – Ποια είναι η καλλονή σύντροφός του

today25 Σεπτεμβρίου 2024

Background
share close

Μια ευχάριστη έκπληξη μοιράστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Ο 24χρονος νικητής του GNTM, ο οποίος ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το modelling, τα social media και το Youtube βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες με την καλλονή Νάσια Παπαϊωάννου, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε το ίδιο το ζευγάρι, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Tik Tok με την όμορφη σύντροφο του Ηρακλή, Νάσια Παπαϊωάννου να κρατά τη φουσκωμένη της κοιλιά δείχνοντας το υπερηχογράφημα του μωρού.

@nasiapapaioannou @Hercules ♬ Chelsea Petersen – chels

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είχε απασχολήσει τόσο μέσα στο reality μόδας όσο και μετά τη νίκη του τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή του. Ωστόσο, ο 24χρονος πλέον έχει αποφασίσει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα social media, ανεβάζοντας πολύ σπάνια στιγμιότυπα με τη νέα του σύντροφο.

Η Νάσια Παπαϊωάννου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανεβάζει περιεχόμενο τόσο σε Instagram όσο και στο Tik Tok, ανεβάζοντας κάθε είδους βίντεο αλλά και χιουμοριστικά σκετσάκια.

@nasiapapaioannouΚι οπως ξερει. Ξερει♬ original sound – Konstantinos Koufos

@nasiapapaioannou Οταν συναντιουνται 3 ζυγοι @𝐀𝐍𝐃𝐑𝐄𝐀𝐒 𝐉𝐀𝐒𝐎𝐍 @Savvas Karagiannis ♬ Macarena – Stavros Martina

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Alikakos (@james.alikakos)

Μάλιστα, η σύντροφος του Ηρακλή διατηρεί και το δικό της nail studio στο Παγκράτι, ενώ καταγωγή έχει από την Κέρκυρα όπου και πέρασε με το 24χρονο μοντέλο ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Πηγή: tlife.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%