Μουσικά Νέα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εμφάνιση – έκπληξη από τον Slimane, ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Mon Amour»

today27 Ιουλίου 2024 1

Background
share close

Στο Παρίσι και την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη το βράδυ της Παρασκευής (26/7). Αθλητές από 206 συνολικά χώρες πέρασαν από την ξεχωριστή πλωτή παρέλαση που στήθηκε στις όχθες του Σηκουάνα, αφού για πρώτη φορά η διοργάνωση δεν πραγματοποιείται εντός του ολυμπιακού σταδίου.

Ωστόσο, λίγο πριν την κήρυξη της Τελετής Έναρξης και στον απόηχο της παγκόσμιας επιτυχίας που σημείωσε ο ίδιος μετά τη Eurovision, ο Slimane έκανε το δικό του πέρασμα από τη διοργάνωση μακριά από τις κάμερες της διεθνούς μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος καλλιτέχνης τραγούδησε ζωντανά το κομμάτι «Mon Amour», με το οποίο χάρισε στη Γαλλία την 4η θέση στη φετινή Eurovision, πλαισιωμένος με συμφωνική ορχήστρα στο Saint-Denis. Η συναυλία ήταν δωρεάν και μεταδόθηκε ζωντανά από το France 2.

Στην συναυλία ήταν παρούσα και η Lara Fabian, εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου στην Eurovision του 1988. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια ερμήνευσε μαζί με τον Slimane την παγκόσμια επιτυχία της, Je Suis Malade.

Πηγή: zappit.gr

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%