Cinema

Victoria Cinemas – Οι ταινίες της εβδομάδας | Από 30/05 έως 05/06

today30 Μαΐου 2024

Background
share close

Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών στο: victoria-cinema.gr

E-ticket: https://www.victoria-cinema.store/ibooking63/shows.xhtml

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 30/05 έως 05/06

FURIOSA: A MAD MAX SAGA

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 30/05 έως και 05/06 στις 19:15 και στις 22:15

Σκηνοθεσία: George Miller

Ηθοποιοί: Angus Sampson, Anya Taylor-Joy, Charlee Fraser, Tom Burke, Alyla Browne, Nathan Jones, Chris Hemsworth

Διάρκεια: 148 λεπτά

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Χώρα παραγωγής: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 30/05 έως και 05/06 στις 19:30 και στις 21:30

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos

Ηθοποιοί: Willem Dafoe, Emma Stone, Hong Chau, Joe Alwyn, Jesse Plemons, Mamoudou Athie, Hunter Schafer, Margaret Qualley

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής: Ιρλανδία & Αγγλία

Διάρκεια: 164 λεπτά

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

ΤΑ ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 30/05 έως και 05/06 στις 22:30

Σκηνοθεσία: Spenser Cohen & Anna Halberg

Ηθοποιοί: Harriet Slater, Adain Bradley, Jacob Batalon, Avantika Vandanapu

Είδος ταινίας: ΤΡΟΜΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Διάρκεια: 92 λεπτά

Όταν μια παρέα φίλων παραβιάζει τον ιερό κανόνα της τράπουλας των Ταρώ -ποτέ να μην χρησιμοποιείς την τράπουλα κάποιου άλλου- απελευθερώνουν εν αγνοία τους ένα ανείπωτο κακό που είναι παγιδευμένο μέσα στα καταραμένα χαρτιά.

Ένας προς έναν, έρχονται αντιμέτωποι με τη μοίρα για να καταλήξουν σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο θάνατο και να ξεφύγουν από το μέλλον που προδιαγράφουν τα Ταρώ.

ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ: ΓΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καθημερινά 30/05 έως και 05/06 στις 19:00

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Σενάριο: Paul A. Kaplan, Mark Torgove & David Reynolds

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Διάρκεια: 100 λεπτά

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

 Ο Μίκι Μάους στον πλανήτη των χρωμάτων

Κυριακή 2 Ιουνίου στις 17.00

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/theater/children/offer/o-miky-maous-ston-planiti-ton-xromaton-sti-larisa/

«Ο ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ στον πλανήτη των χρωμάτων», η παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση, που παρουσιάζεται στην Αθήνα με συνεχόμενα sold out, έρχεται για πρώτη φορά στη Λάρισα για μία μοναδική παράσταση!

Για πρώτη φορά στη Λάρισα, ο πιο διάσημος και αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Μίκυ Μάους, ξεπηδά στη σκηνή, από το ατμόπλοιο Willie, την πρώτη του ασπρόμαυρη ταινία! Πρόκειται για διασκευή της πρώτης ταινίας του Mickey Mouse Steamboat Willie 1928.Το πιο ξακουστό ποντίκι του πλανήτη, βγαίνει από την κινηματογραφική του εκδοχή, στο θέατρο και καλείται να αντικρύσει έναν πολύχρωμο πλανήτη, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι υπάρχει, στην ασπρόμαυρη ζωή του.Θα γνωρίσει νέους φίλους, υπέροχα ζωάκια, θα μυρίσει τα λουλούδια, θα προσπαθήσει να μάθει τα χρώματα, με τη βοήθεια των παιδιών και να ζήσει νέες συναρπαστικές εμπειρίες, γεμάτες παιχνίδι, τραγούδι και χορό.

Ο Μίκυ θα γνωρίσει την αξία της φιλίας, την πίστη στον εαυτό μας, τη μοναδικότητα του κάθε πλάσματος και πόσο σημαντική είναι η οικογένεια που ανήκει ο καθένας.

Θα καταφέρει να τον ενθουσιάσει ο πολύχρωμος πλανήτης μας και όσα συμβαίνουν σε αυτόν στο παρόν ή θα θελήσει να επιστρέψει στην ασπρόμαυρη δική του πραγματικότητα μέσα από την ταινία στην οποία ανήκει…;

Με τη βοήθεια των παιδιών που συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, ο Μίκυ Μάους θα ανακαλύψει τον δικό μας κόσμο μέσα από τα μάτια όλων των θεατών, μικρών και μεγάλων.

Μοναδικά κοστούμια, εντυπωσιακές χορογραφίες, τραγούδια και πολλά διαδραστικά παιχνίδια, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, σε ένα αξέχαστο πάρτι

Written by: admin


Phone: 2410 282278
Email: info@radiopolis.gr

Λάρισα – Τ.Κ. 41336
Οδός: Βόλου 102

0%