ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣ

Το No1 ραδιόφωνο της Λάρισας δίνει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες να διαφημίσουν την επιχείρηση τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους χωρίς να το πληρώσουν χρυσάφι....
 
Διαβάστε παρακάτω τι περιλαμβάνει το Χρυσό Διαφημιστικό Πακέτο του Πόλις και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε το πολύ χαμηλό κόστος αλλά και όποιες άλλες απορίες έχετε.
 
ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

1) Παραγωγή διαφημιστικού σποτ (30 έως 40 sec) σε συνεννόηση μαζί σας!

2) Ραδιοφωνική αναμετάδοση σποτ (6 σποτ ημερησίως x 1 μήνα: 180 σποτ)!

3) Δύο Εβδομαδιαίες αναρτήσεις (8 συνολικά για 1 μήνα) της επιχείρησης σας, των παροχών, των ευκαιριών και των προσφορών που θα έχετε ή θα προτείνετε (πάντα σε συνεννόηση μαζί σας), στη σελίδα του Πόλις στο facebook (με 33.000 φίλους), στο facebook group (πάνω από 11.000 μέλη) και στο Twitter (πάνω από 1400 followers)!

4) Μία ανάρτηση τις επιχείρηση σας με αφιέρωμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό με ότι εσείς θέλετε να προβάλετε, στη νέα ιστοσελίδα του Πόλις (www.radiopolis.gr) και στην πρώτη σελίδα ανά μήνα ( το υλικό κοινοποιείτε και στα κοινωνικά δίκτυα). Επίσης μπορεί να δημοσιευτεί και συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης εάν το επιθυμείτε!
 
Το Χρυσό Διαφημιστικό πακέτο ισχύει για 1 μήνα και μπορείτε να το συνεχίσετε για όσους μήνες θέλετε εσείς πάντα με τις ίδιες παροχές και το ίδιο κόστος ανά μήνα.
 
Έχετε επιχείρηση; Επικοινωνήστε μαζί μας, μάθετε πόσο κοστίζει και αποκτήστε το Χρυσό Διαφημιστικό Πακέτο από το Ράδιο Πόλις 99,4
 
Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.