Κάθε Κυριακή | Θάνος Τζάνης | Dali Inspiration House | Κερδίστε προσκλήσεις

Αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή σας απογειώνει στο Dali Inspiration House ο Θάνος Τζάνης με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4.
 
Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό απο την συμμετοχή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Dream Show» και αγαπήθηκε για την υπέροχη φωνή και ερμηνεία του, έρχεται στο Dali Inspiration House (Παπακυριαζή 10) για αξέχαστες Κυριακές με παλιές και ολοκαίνουργιες επιτυχίες, καθώς και με την διασκευή που έκανε πάταγο «Γυρνάς σαν αμαρτωλή»...
 
Το Ράδιο Πόλις 99,4 δίνει την δυνατότητα σε 2 παρέες των 4 ατόμων να κερδίσουν προσκλήσεις σε πάσο με 1 ποτό κερασμένο για τον καθένα αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.
 
Στο κάτω μέρος της σελίδας με το facebook προφίλ σου, κάνε LIKE, COMMENT (ένα σχόλιο), SHARE (κοινοποίηση), και μπες στην κλήρωση για 2 τυχερές παρέες 4 ατόμων που θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι.
 
Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους την ίδια μέρα για να ξέρουν ότι κέρδισαν. Για αυτό να μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το inbox από το προφίλ σας το Σάββατο.
 
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!