13.09.17 | ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ | ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, συνεχίζει το μελωδικό του ταξίδι και αυτό το καλοκαίρι περιοδεύοντας στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι με πολύ μουσική και αγαπημένα τραγούδια.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια του που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.
 
«Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ' αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου. Ένα τραγούδι που βρίσκει τον Μιχάλη σε πλήρη συνθετική και ερμηνευτική ωριμότητα και τη Λίνα σε μια άκρως δημιουργική στιγμή όπου συλλαμβάνει ένα καθημερινό «στιγμιότυπο» και το μετασχηματίζει σε κάτι
μοναδικό.
 
Το καλοκαίρι αυτό παρουσιάζει για πρώτη φορά μια νέα και πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια την Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.
 
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4
 
Ραντεβού στο Κηποθέατρο Λάρισας την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 για μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση για να αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι.
 
Προπώληση εισιτηρίων στα σημεία
- Public
- Ticket services
- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (κατάστημα Νομαρχίας)
- Καλτσάς βιβλιοπωλείο
- Retro coffee house and spirits
- φιλΕλλήνων τυροπωλείον αλλαντοπωλείον
 
Προπώληση : 12€
Ταμείο : 15€
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4