3ο Ανοικτό τουρνουά πινγκ-πονγκ στη Λάρισα | 15.01.17

Ο αθλητικός σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δύναμη ΑΣ Λάρισας διοργανώνει με την υποστήριξη του Ράδιο Πόλις 99,4 το 3ο Ανοικτό τουρνουά πινγκ-πονγκ για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Γυμνασίου Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου με 1η είσοδο από Ιουστινιανού και 2η από Κομνηνών).
 
Στους αγώνες μπορούν ελεύθερα να συμμετέχουν όλοι από 8 χρονών και πάνω χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι αθλητές η να συμμετέχουν σε κάποιο σύλλογο.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο προηγούμενο τουρνουά ο μικρότερος παίκτης ήταν 8 ετών και ο μεγαλύτερος 82.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι το Σάββατο βράδυ έως στις 22:00.
Εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνουν δεκτές και θα προστεθούν εκ των υστέρων στα γκρουπ.
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6976480780, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αλλά και στη σελίδα www.dynami07.gr
Όσοι θέλουν να δηλώσουν πρέπει να αναφέρουν Ονοματεπώνυμο-ηλικία-τηλέφωνο επικοινωνίας.
Συμβολικό ποσό συμμετοχής 3€ και θα προσφερθούν σε όλους τους παίκτες Νερό-χυμός-σάντουιτς-μετάλλιο συμμετοχής & αναμνηστικό (ρακέτα μπρελόκ) όπως επίσης θα κληρωθούν ανάμεσα στους συμμετέχοντες αγωνιστικές ρακέτες και φανέλες.
 
Η έναρξη των αγώνων θα γίνει για τους μικρούς (μέχρι 18 ετών) το πρωί της Κυριακής στις 10:00 και για τους μεγάλους στις 17:00 το απόγευμα.
Όλοι οι παίκτες θα χωριστούν στην αρχή σε γκρουπ ανάλογα με την ηλικία στην αρχή και μετά θα παίξουν σύστημα νοκ αουτ όσοι προχωράνε στο κυρίως ταμπλώ.
 
Επειδή αυτοί οι αγώνες έχουν σα σκοπό την χαρά της συμμετοχής, όλοι θα παίξουνε αγώνες διαβάθμισης και θα προχωράνε ανάλογα με τις νίκες η τις ήττες.
Μπορούν όσοι επιθυμούν να κάνουν προθέρμανση στα τραπέζια από πριν με την αίθουσα να είναι ανοικτά και με θέρμανση μια ώρα πιο πριν.
 
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέφανος Κ. Αμπελακιώτης
Προπονητής Επιτραπέζιας Αντιαφαιρισης Γ'
Δύναμη ΑΣ Λάρισας.